Kako Privući Novac u Svoj Novčanik?

Podeli ovaj post sa prijateljima:

Kako privući novac u svoj novčanik i zadržati ga je pitanje koje ćesto postavljamo sami sebi? Na našu finansijsku situaciju najčešće utiču naša uverenja i stavovi o novcu koje smo sticali tokom odrastanja. Slušajući bliske ljude u kom kontekstu pominju novac i mi stičemo uverenja koje je teško iskoreniti.

crveni novcanici ispod jelke

Odsustvo novca i teškoće sa kojima smo se suočavali kroz istoriju u našoj zemlji doveli su do toga da su nam neki stavovi o novcu nametnuti odmalena: da je novac prljav, da se samo na nemoralan način može doći do bogatstva… Ovakvi stavovi nas odvraćaju od istine da se novac uz rad i znanje može steći na pošten način. 

Da biste odstranili ovakva uverenja o novcu potrebno je mnogo truda i upornosti. Pre svega morate početi da novac posmatrate kao još jednu od nagrada i blagodeti u vašem životu: vaša dobrota, inteligencija i trud nagrađeni su kvalitetnom porodicom, bogatim socijalnim životom, divnim prijateljima, i što da ne, novcem. 

Pre nego što transformišete svoj novčanik od siromašnog do bogatog, morate transformisati Vaš duh od siromašnog do bogatog.

Autosugestija je jedna od tehnika koja nam može pomoći u ovome. Ona se temelji na ideji da možemo da utičemo na svoje misli, osećanja i ponašanje tako što ćemo stalno ponavljati određene afirmacije ili izjave o sebi i svojim ciljevima. To može biti korisno kada želimo da privučemo novac u naš život, jer afirmacije koje govorimo mogu da nas podstaknu da radimo na stvarima koje će nam pomoći da ostvarimo finansijsku stabilnost i uspeh.

Crveni novčanik kao simbol bogatstva

 

U tome nam mogu pomoći i neki predmeti, recimo crveni novčanik koji je simbol sreće i bogatstva u mnogim kulturama. Po Feng Shuiju, veruje se da će nosilac crvenog novčanika privući novac i da će njegove finansije biti u dobrom stanju. Stoga, moglo bi biti korisno da imate kožni crveni novčanik i da ga stalno nosite sa sobom, kao simbol Vaše afirmacije da privlačite novac i da ste finansijski uspešni.

Crvena boja se povezuje sa ljubavlju, bogatstvom i blagostanjem, pa tako korišćenje crvenog novčanika može da pomogne da podsetimo sebe na naše afirmacije i da budemo otvoreniji za privlačenje novca u naš život.

Pozitivne afirmacije za novac

 

Da biste koristili autosugestiju i crveni novčanik da biste privukli više novca u svoj život, sledite ova jednostavna uputstva:

  1. Napišite afirmacije koje opisuju kako želite da se osećate u vezi sa novcem i kakve finansijske ciljeve imate. Neki primeri afirmacija mogu biti: „Ja sam financijski stabilna i uspešna osoba“, „Novac mi se stalno privlači“, „Uvek imam dovoljno novca da zadovoljim svoje potrebe i želje“.
  2. Pročitajte afirmacije ujutru i uveče, kad se probudite i kad legnete. Pronađite mirno mesto i izgovorite afirmacije glasno, sa verom i ubeđenjem.
  3. Koristite crveni novčanik kao simbol Vaše afirmacije. Stavite ispisane afirmacije u svoj novčanik i držite ga u ruci dok ponavljate afirmacije.
  4. Budite strpljivi i verujte da će Vaše afirmacije imati uticaja. Promena neće biti vidljiva odmah, ali sa vremenom ćete početi da primećujete pozitivne promene u vašem odnosu prema novcu i u vašim finansijskim okolnostima.
  5. Ne zaboravite da autosugestija nije magično rešenje i neće Vam automatski doneti više novca. Ali, kad se kombinuje sa radom na stvaranju finansijskog plana i ciljeva, ona može da pomogne da budemo više otvoreni za prilike i mogućnosti koje nam se nude u životu.

Evo još nekoliko praktičnih saveta koje možete da preduzmete ukoliko želite da privučete više novca u vaš novčanik: 

Prvo, bitno je da imate jasnu ideju o tome koliko novca želite da privučete. To će vam pomoći da postavite ciljeve i da se fokusirate na stvari koje su najvažnije.

Drugo, razmislite o tome kakve su vaše vrednosti i šta je najvažnije za vas. Ako se fokusirate na stvari koje su vam važne, lakše ćete privući novac jer ćete biti motivisani da radite na stvarima koje su vam značajne.

Treće, steknite nove veštine i znanja. Što više znate, više ćete moći da vrednujete svoj rad i da zarađujete više novca. Možete pohađati treninge ili kurseve, pročitati knjige ili pratiti stručnjake u svom oblasti.

Četvrto, razmislite o tome kako možete da povećate svoj prihod. To možete da uradite tako što ćete unaprediti svoje postojeće poslove ili pokrenuti novi biznis. Možete takođe da tražite bolje plaćene poslove ili da povećate svoje cene rada.

Peto, budite otvoreni za nove prilike. Budite spremni da se suočite sa novim izazovima i da isprobate nove stvari. To može da vas dovede do novih prilika za zaradu novca.

Ukratko, ako želite da privučete više novca u Vaš novčanik, treba da imate jasnu viziju, da se fokusirate na stvari koje su Vam važne, da stalno stičete nova znanja i veštine, da se trudite da povećate svoj prihod i da budete otvoreni za nove prilike. Ukoliko primenite ove korake, verujemo da ćete uspeti da privučete više novca u Vaš novčanik.

Podeli post sa prijateljima

Poruči Svoj Crveni Novčanik Danas!

Prati nas i na društvenim mrežama!

Poslednje objavljeno

Najbolji crveni novčanici sada su na jednom mestu

Korpa