Kako je nastao Crveni Novčanik?

Kao preduzetnice koje se bave marketingom, koje vole modu, lepe stvari i veruju u pozitivnu energiju, došle smo do zaključka da nam je krenulo bolje s finansijama otkad imamo crvene novčanike. Krenule smo u istraživanje ovog fenomena i shvatile da nismo jedine. Kroz istoriju, crveni novčanik predstavlja simbol sreće i blagostanja u mnogim kulturama, i mislimo da to nije slučajno.

Iz tog razloga smo došle na ideju da širimo dobru energiju i omogućimo svima da imaju svoj crveni novčanik. Stalo nam je i da podignemo svest o bitnosti odnosa prema novcu i da od naših uverenja zavisi koliko ćemo novca imati. Smatramo da je došlo vreme za promene kod svih nas po pitanju finansija i da je neophodno da izgradimo pozitivan stav po pitanju zarade i štednje novca. Želimo da posedovanjem crvenog novčanika označimo početak promene uverenja koje imamo o novcu.

Zašto je izbor pao na Mistral iz Niša?

Mistral čine divni kreativni ljudi koji više od decenije u Nišu proizvode sjajne tašne i novčanike. Polovina nišlijki, a i žena širom Srbije,  se može pohvaliti nekim komadom aksesoara koji je proizveo upravo Mistral. A razlog zašto se rado vraćaju ovom brendu je fenomenalan kvalitet njihovih proizvoda.

Uvoze samo kvalitetne materijale iz različitih delova sveta, kroje i šiju jedinstvene modele koji traju godinama. Jednii su od retkih koji se mogu pohvaliti da za sve ove godine poslovanja nisu imali ni jednu reklamaciju za novčanike. Baš smo iz tog razloga rešile da ostvarimo saradnju upravo s njima. Specijalno za nas su skrojili fantastične modele crvenih novčanika koji se po svojoj estetici i funkcionalnosti razlikuju od svega viđenog na našem tržištu.

Ljubav i pozitivnu energiju koju oni unose u svaki model novčanika, može se osetiti pri prvom dodiru. Upravo je ta divna energija razlog što počinjemo saradnju upravo sa njima. Ono što takođe želimo je da širimo pozitivne vibracije među ljudima i da im vratimo veru da je moguće dobro zaraditi i zadržati novac, čak i u našoj zemlji.

Ženski novčanici su trenutno u ponudi, a nadamo se da ćemo uskoro proširiti asortiman i na muške novčanike.

Podržavamo male proizvođače

Želja nam je da ovaj vebsajt okupi puno malih proizvođača kojih ima dosta u našoj zemlji, ali nisu u mogućnosti da s dovoljno promovišu i pokažu šta sve umeju. Tu smo da ih podržimo i izložimo njihove crvene novčanike i omogućimo svakom kupcu da pronađe svoj idealni crveni novčanik.

Podaci o firmi:

Sajt crveninovcanik.rs i je vlasništvu firme Xanti Digital iz Niša. Bavimo se isključivo prezentacijom crvenih novčanika od kože i eko kože putem interneta. Adresa: Ljubomira Nikolića 130, 18000 Niš. PIB: 112686692, MB: 66283933, Email: milena.randjelovic@xantidigital.com

Novčanike proizvodi, pakuje, i šalje zajedno sa fiskalnim računom kompanija Mistral Duo iz Niša. Adresa: Dimitrija Leka 40, 18000 Niš. PIB: 110057129, MB: 64617745, Email: tasnemistral@gmail.com

Korpa