Crveni Novčanik po Feng Shui

Podeli ovaj post sa prijateljima:

Iako se Feng Shui, drevna kineska veština, pre svega odnosi na uređivanje životnog prostora kako bi se čovek povezao na pravi način s univerzumom i stvorio protok dobre energije, vrlo često se ti principi primenjuju i na druge aspekte u životu. To se svakako važi i za odnos prema finansijama. Svi žele da privuku sreću i blagostanje i nalaze načine da to ostvare. Zato se i posebno vodi računa u kakvom se novčaniku čuva novac.

crveni ženski novčanici od kože i eko kože

Kako se ophoditi prema novčaniku?

Feng šui navodi da je i vašem novčaniku potreban dobar tretman. Novčanici su dom vašeg bogatstva i novca i ne vole loše postupanje. Uvek odložite svoj novčanik na sigurno mesto kada se vratite kući, održavajte ga čistim i zbog pozitivnih vibracija – luksuz i prosperitet privlače mesta gde se „osećaju” bezbedno.

U kakvom novčaniku treba čuvati novac?

Po Feng Shuiju za čuvanje papirnog novca, bolje je izabrati novčanik pravougaonog oblika i takve veličine da se novčanica u potpunosti uklapa u njega, u rasklopljenom stanju. Novčanici koji zgužvaju ili preklapaju novčanice smatraju se lošim izborom, potiskujući energiju novca i sprečavajući je da se umnožava. Naravno, ako imate posebnu torbicu za novčiće, ona može biti mala, ali se ne preporučuje stavljanje novčanica u nju, a pravougaoni oblik je ipak poželjniji.

Kada je vreme da promenite svoj stari novčanik?

  • Kada je iskrzan
  • Izbledeo i pocepan
  • Pokvarena mu je kopča/rajsferšlus

Od kog materijala treba da bude novčanik?

Kupujte samo kvalitetan, uredno napravljen kožni novčanik, najbolji koji možete priuštiti. To ne znači da morate dati puno novca za poznati brend, samo je bitno da on bude dobro urađen. Glatki šavovi, visokokvalitetna koža, bez izbočenih niti, postojana boja, pravilno ugrađene i funkcionalne kopče – to su znaci stvari izvrsnog kvaliteta. Svako bi želeo da živi u izdržljivom, udobnom i lijepom domu, a novac nije izuzetak.

Koje boje novčanik treba biti?

Po Feng Shuiju, najbolje je da novčanik bude crvene boje. On je energetski najjači. Činjenica je da je crvena boja prilično moćna, sila ove boje se koristi u različite svrhe, posebno za aktiviranje određene zone ili jačanje magičnih objekata i simbola

Kako ukrotiti crvenu boju i učiniti da vam donosi novac? 

Pre svega, poželjno je da novčanik bude svetle nijanse koja izaziva prijatne emocije i prija oku. Ako vam se svaki put kada izvadite crveni novčanik bar popravi raspoloženje, onda će njegova boja umnožiti primljenu pozitivnu energiju i usmeriti je na poboljšanje vašeg blagostanja. Samo imajte na umu da je ova boja veoma zahtevna. Prema tome, novčanik treba da izgleda što je moguće skuplje. Najbolje od svega, ako je napravljen od visokokvalitetne lakovane kože.

Šta ne treba držati u novčaniku?

Vodite računa šta stavljate u svoj novčanik. Ne zaboravite njegovu pravu namenu! Stari računi, karte, nepotrebni komadi papira – sve je to smeće koje ne sme da bude prisutno na tom mestu. Novčanik nije zamena za tašnu ili ostavu nopotrebnih stvari. Zato bitajte da sve što se nalazi u Vašem novčaniku emituje samo pozitivne emocije.

Napravili smo novčanike po svim Feng Shui pravilima!

Naši novčanici su pre svega vrhunskog kvaliteta, vrlo postojani i dugovečni. Ne gube sjaj vremenom i ne krzaju se, bilo da su od prirodne ili novčanici od eko kože. Odisu pozitivnom energijom i luksuzom. Pravili smo ih s ljubavlju što možete osetiti pri prvom dodiru s novčanikom. Svaki milimetar je napravljen po meri vaših potreba i ima svoju svrhu. Ima mesta za za papirni novac, kartice i dokumenta, slike dragih ljudi, kao i za kovanice. U večini velikih novčanika ima čak i dovoljno mesta da u njih stavite i svoj mobilni telefon i tako krenete u kupovinu samo sa bitnim stvarima. Pogledajte celu kolekciju crvenih novčanika i odaberite svoj novi najbolji novčanik i osetite magiju koja privlači sreću i blagostanje.

Podeli post sa prijateljima

Poruči Svoj Crveni Novčanik Danas!

Prati nas i na društvenim mrežama!

Poslednje objavljeno

Najbolji crveni novčanici sada su na jednom mestu

Korpa