Crveni Novčanik Privlači Novac – Simbolika Crvenog Novčanika

Podeli ovaj post sa prijateljima:

U našoj, kao i većini kultura, smatra se da crveni novčanik privlači novac, sreću i blagostanje. Ako obratite pažnju, možete ga videti kod većine ljudi, naročito žena. A i sami prodavci i proizvođači novčanika potvrđuju da je više od 50% prodatih novčanika upravo u crvenoj boji.

Simbolika Crvene Boje

Crvena boja simboliše energiju, strast, seksualnost i život. Smatra se za najtemperamentniju boju u celom spektru boja, da budi najintenzivnija osećanja, ubrzava rad srca i disanje, stimuliše mišiće i luči adrenalin. Takođe se smatra se da privlači pozitivnu energiju i bogatstvo i uništava loše i negativne vibracije. Otuda i nošenje crvenog konca u našoj kulturi koji se najčešće stavlja bebama oko ruke.

crveni ženski novcanici kao poklon za Novu godinu

Crveni Novčanik i Feng Shui

Feng Shui predstavlja drevnu kinesku veštinu uređivanja životnog prostora kako bi se dobio protok dobre energije i stvorila harmonija između čoveka i njegovog okruženja. To se može primeniti i na finansije. Po pravilima, Feng Šui novčanik treba da izgleda skupo i uredno, po mogućstvu da je od kože i da je crvene boje kako bi se ostvario bolji protok novca. Zato ćete svuda u svetu primetitii da svaki ozbiljan dizajner novčanika ima obavezno crveni kožni novčanik u svojoj ponudi.

Novčanik je jedna od najbitnijih tačaka akumulacije svakodnevnih prihoda. Ako obratite pažnju na to kako neko stavlja novčanice u novčanik možete znati koliko ta osoba ima novca, a nered u novčaniku ne može da akumulira prihod, već samo stvara rashod. U njega ne treba stavljati račune i ostale nepotrebne papire, već napraviti dovoljno prostora za novac.

Sanjati Crveni Novčanik

Nije slućajnost da je crveni novčanik vrlo često deo naših snova. Smatra se da je crveni novčanik manifestacija želje za životnim promenama i ako se odlučite za promene da ćete odmah videti poboljšanja u mnogim aspektima svog života, kao što su zdravlje, odnosi i finansije.

Novac i Autosugestija

Kakve su nam misli, takav nam je i život. Naša ubeđenja nas vode svesno ili nesvesno kroz sve događaje i dešavanja. Ako ubedimo sebe da smo svakog dana sve bogatiji i bogatiji, ako obraćamo pažnju na novac i zaradu, novac će se uvećavati. Mnogima je potreban podsticaj za to, zato mnogi pribegavaju kupovini crvenog novčanika i na taj način svojim mislima prizivaju novac u svoj život. Ako duboko verujete da je baš elegantni crveni novčanik od kože taj koji će doneti blagostanje, tako će i biti.

Zašto smo mi pokrenule ovu priču?

Kroz skroz slučajni razgovor sa prijateljima, došle smo do zaključka da je većini nas krenulo bolje s finansijama otkad smo počele da nosimo bilo kožni ili crveni novčanik od eko kože. Krenule smo da čitamo o tome i da se informišemo i shvatile smo da nismo jedine. Tako smo došle da ideju da širimo dobru energiju i omogućimo svima da imaju svoj crveni novčanik. Stalo nam je i da podignemo svest o bitnosti odnosa prema novcu i kako od naših uverenja zavisi koliko ćemo novca imati. Ako smatrate da je došlo vreme za promene, ovo je svakako dobar početak.

Podeli post sa prijateljima

Poruči Svoj Crveni Novčanik Danas!

Prati nas i na društvenim mrežama!

Poslednje objavljeno

Najbolji crveni novčanici sada su na jednom mestu

Korpa